Texas, spoty częstochowskie umarły śmiercią naturalna :szeroki_usmiech
Mąż zarabia a żona zajmuje się domem - kto tak ma?
Zwiń
X
-
Re: Mąż zarabia a żona zajmuje się domem - kto tak ma?
Zamieszczone przez Agamek12Tak mnie zaciekawiło ilu z Was ma sytuację taką, że facet zarabia pieniądze, a żona zajmuje się domem?
I jak odnajdujecie sie w takim układzie - nie macie wrażenia, że spoczywa na Was ogromna, jednoosobowa odpowiedzialność za rodzinę?
Komentarz
-
-
Ja tak mam,co myślę :?: po prostu pracuję ,tylko czasem się zastanawiam jak by to było gdyby było inaczejSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
[ Dodano: Wto 04 Paź, 11 21:38 ]
i 27000 zajerestrowanych odpowie mniej więcej, to samo o czym wszyscy wiedzą i dokładnie to znają :diabelski_usmiech
reszta nawet się nie przyzna, że w swym stadle pełnią rolę służebną w stosunku do swych szalenie zpracowanych żon, które mają ich za nic. :diabelski_usmiech
Bicie piany dobre jest na nudę w czasie kąpieli :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Tak mnie zaciekawiło ilu z Was ma sytuację taką, że facet zarabia pieniądze, a żona zajmuje się domem?
I jak odnajdujecie sie w takim układzie - nie macie wrażenia, że spoczywa na Was ogromna, jednoosobowa odpowiedzialność za rodzinę?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Agamek12, Co cię znowu gryzie? :szeroki_usmiech Uwierz że nie chciałbys się zamienić z żoną
Ja też tak mam i w sumie nie załuję bo jak miałbym siedziec cały czas w domu, gotować, prać, sprzątać, zajmować się dzieckem to lepiej włeb sobie strzelić :diabelski_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruoboje dobrze zdajemy sobie sprawę że każdy z nas zapier...la nie zależnie czy w robocie czy w domu wiec nie robimy sobie wymówek i nie licytujemy się kto jest bardziej zmęczony i takie tam inne, staramy się uzupełniać na wzajemOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12loru, u mnie to tez zaczęło się "z przymusu", ale ten stan trwa już... 5 lat... :shock:
Kuźwa, te kobiety to chyba faktycznie są z innej galaktyki...
Komentarz
-
-
piramida, ale ja wcale nie twierdzę, że taka niezarabiająca kobieta ma lżej niż ja (wiem, że tak nie jest, bo często moja dama w weekend wypuszcza się na cały dzień i wtedy ja muszę sam ogarnąć oba budrysy i przyległości - zresztą ja nigdy nie mówię swojej pani, że ma w domu relaks - a nawet tak nie myślę) - tu chodzi raczej o to, że moja kobita myśli, że ja w robocie mam relaks, luz i plażę...
Dobra, niepotrzebnie mnie poniosło... jutro znów będzie dobrze... może już nie ciągnijmy tematu :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12loru, u mnie to tez zaczęło się "z przymusu", ale ten stan trwa już... 5 lat... :shock:
Zamieszczone przez piramidabo jak miałbym siedziec cały czas w domu, gotować, prać, sprzątać, zajmować się dzieckem to lepiej włeb sobie strzelić :diabelski_usmiechO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Mąż zarabia a żona zajmuje się domem - kto tak ma?
Tylko pozostaje jeszcze codzienne dogadywanie się z małżonką :rant :rant :rantO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dwaokaAgamek12, a u mnie całkowicie na odwrót i co ty na to?superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Kiedyś nawet rozważaliśmy temat "męskiej opieki nad domem" przy piwku z kolegami.
Abym mógł opiekować się domem należałoby:
a) zmienić poranny profil programów telewizyjnych,
b) mieć kolegów, którzy też opiekują się domem, co by można było przy piaskownicy pogadać na męskie tematy
PS U mnie oboje pracujemy i mamy dzieci w wieku 5lat i 1rok. Fakt faktem trochę jesteśmy zagonieni. Z drugiej strony zarobki żony to 3/4 naszych oszczędności, bo z moich się utrzymamy, ale zostaje już tylko 1/4 oszczędności.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Agamek, nie dość że maruda to jeszcze pantoflarz jesteś
Pamiętaj, ludzie w swoich związkach mają to co sobie wypracowali i na co się godzą.
[ Dodano: Sro 05 Paź, 11 08:04 ]
Zamieszczone przez Agamek12sebastian7905, ja właśnie też tak mam, że zapier..lam niemyśląc o tym co mnie wkurza, ale jak sobie czasem przychodzę do chałupy, słucham narzekań kobity, to szlag mnie trafia...
Sorry za taki temat, ale znów z kobitą musiałem "dyskutować" na jej ultradziękach i chcialem sie pożalić..4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12sebastian7905, ja właśnie też tak mam, że zapier..lam niemyśląc o tym co mnie wkurza, ale jak sobie czasem przychodzę do chałupy, słucham narzekań kobity, to szlag mnie trafia...
Sorry za taki temat, ale znów z kobitą musiałem "dyskutować" na jej ultradziękach i chcialem sie pożalić..
Facet wraca z pracy. Zje*any, jak koń.
I mruczy:
- Ciekawe, co będzie na obiad: "Nie zdążyłam ugotować" czy może "Ale się dziś nasprzątałam"?
PS Jak żona pracuje to też potrafi nadawać i nadawać, one już po prostu takie są. Znajdź jej (? i sobie :szeroki_usmiech ?) przyjaciółkę.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFAgamek, nie dość że maruda to jeszcze pantoflarz jesteś
Pamiętaj, ludzie w swoich związkach mają to co sobie wypracowali i na co się godzą.
[ Dodano: Sro 05 Paź, 11 08:04 ]
Sorry za taki temat, ale znów z kobitą musiałem "dyskutować" na jej ultradziękach i chcialem sie pożalić..
Komentarz
-
Komentarz